Siapa Kami


Pengumuman

Showroom dibuka di simpang empat kangkong.

Kami dari Budiman Kreatif Enterprise (AS0342464-K).
Kami Pakar Kabinet Dapur, almari baju, kabinet tv, meja studi, rak buku, dan partition tiang. Kami menyediakan perkhidmatan membuat & memasang kabinet dapur modular sistem jenis melamine, aluminium dan konkrit. Memasang top Granite, Quartz stone, solid surface, kemasan mozek 2'x2' dan pelbagai jenis pintu kabinet dengan cepat, murah dan berkualiti. Antara jenis pintu kabinet kami adalah dari Melamine (MDF), Formica laminate, 3G glass, Solid nyatoh dan Nyatoh plywood. Jika anda sedang mencari kontraktor Kabinet Dapur Syarikat kami adalah pilihan tepat kerana:

- Pekerja mahir berpengalaman lebih 20 tahun
- mempunyai kilang perabot sendiri
- rekabentuk terkini
kualiti kerja yang kemas dan halus.
- harga terus dari kilang tiada orang tengah
- khidmat sebutharga percuma
-kepuasan pelanggan merupakan keutamaan kami.

Syarikat kami beroperasi sekitar kedah, pulau pinang, alor setar, sungai petani, gurun, pendang, kuala kedah , pokok sena, jitra dan perlis. Tempat lain boleh di pertimbangkan. 

Jika anda berpuas hati dengan hasil kerja kami, boleh lah hubungi kami untuk mendapatkan khidmat rundingan dan sebut harga secara percuma.

Tips : jika anda nak buat kabinet dapur, seeloknya carilah contraktor yang boleh buat table top dan kabinet dapur sekali gus, kerana ianya lebih menjmatkan kos.

Untuk Maklumat lanjut boleh hubungi kami atau whatsapp di no HP 0124934710 En.Amir Pengurus besar